Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-04-09 så har Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-11-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hultbotjärn 5, 436 40, Askim. Vi ni istället prata med Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag så kan ni göra det på 031-895044.

Bolaget skall, direkt eller genom dotterbolag, bedriva handel med värdeppaper, konsultverksamhet avseende teknisk och ekonomisk planering, handel med och utveckling och tillverkning av plastprodukter och andra varor och tjänster inom verkstadsindustri och elektronik samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Josefsson, Bengt Axel Göran .

Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag har 556209-5348 som sitt organisationsnummer.