Svenska Ledargruppen AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Svenska Ledargruppen AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Ledargruppen AB är ett av dem. Statusen för Svenska Ledargruppen AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Ledargruppen AB är ett Aktiebolag och skapades 1981-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Ledargruppen AB ska trivas.

Svenska Ledargruppen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att inom i första hand verk- samhetsområdet human resource och säkerhet. Konsulterande verksamht och rådgivning inom organisations- och ledarrelaterade frågor. Utbildning och övrig av såväl enskild individ som hel organisation. Utveckling och samordning av rutiner och verktyg inom säkerhets-,kris- och arbetsmiljöarbetet. Operativt stöd med chef på plats under kort och lång tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Ledargruppen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Svenska Ledargruppen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Svenska Ledargruppen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8429470.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svenska Ledargruppen AB är Lundberg, Bengt Jonas som är född 1962 och har titeln VD, Lundberg, Bengt Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederholm, Per Olof som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Ledargruppen AB har 556209-5157 som sitt organisationsnummer.