Gnilwob Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av företrädesvis fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gnilwob Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Gnilwob Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1981-03-30 så skapades Gnilwob Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Gnilwob Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556209-3889 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Gnilwob Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gnilwob Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-282040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alexandersson, Christer Lars-Åke Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gnilwob Aktiebolag är Alexandersson, Christer Lars-Åke som är född 1946 och har titeln VD, Alexandersson, Christer Lars-Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Ann-Christine Gunilla som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Per Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.