Mekatronik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mekatronik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Mekatronik Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mekatronik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Mekatronik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mekatronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skårs Led 3B, 412 63, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mekatronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mekatronik Aktiebolag har idag 556209-3657 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Mekatronik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av elektroniskt styrda mekaniska enheter och produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Mekatronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andreasson, Jan Olof som är född 1942 och har titeln Likvidator, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .