Rektangeln Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rektangeln Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Rektangeln Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torgersson, Leif Åke Geron som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Torgersson, Anita Marianne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nyman, Fred Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Nyman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rektangeln Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rektangeln Aktiebolag på telefon 031-123501.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, bedriva avel och tävling med travhästar samt äga och förvalta och förmedla fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rektangeln Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rektangeln Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rektangeln Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rektangeln Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rektangeln Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rektangeln Aktiebolag har 556206-8501 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.