Contrade G.A. Möller Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet i management- marknadsförings- administrations- och redovisningsfrågor, samt agentur- och grossistverksamhet med verktyg och maskiner till byggnads- och verksatadsindustrier samt äga, förvalta och driva handel med värdepapper och fastigheter. Samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Contrade G.A. Möller Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Contrade G.A. Möller Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1980-06-30 så skapades Contrade G.A. Möller Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Contrade G.A. Möller Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Contrade G.A. Möller Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556205-5169 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Contrade G.A. Möller Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Contrade G.A. Möller Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7119890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Contrade G.A. Möller Aktiebolag är Möller, Ann-Sofie som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller Gumabon, Marie Charlotte som är född 1969 och har titeln Suppleant, Carlsson, Tage Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .