Guldhedens Bingo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva bingo och andra lotterier ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt äga, förvalta och handla med värdepapper och därmed likartad lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Guldhedens Bingo Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Guldhedens Bingo Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1980-02-06 så skapades Guldhedens Bingo Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556203-5906 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Guldhedens Bingo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Guldhedens Bingo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-294972 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Guldhedens Bingo Aktiebolag är Cedstrand, Claes-Olof Mikael som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Claes Kenneth Ingemar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .