Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall, direkt eller genom dotterbolag, bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet avseende teknisk och ekonomisk planering, handel med och utveckling och tillverking av plastprodukter och andra varor och tjäster inom verkstadsidustri och elektronik samt bedriva anna därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1979-11-20 så skapades Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556202-0890 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-287302 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Josefsson, Bengt Axel Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt Josefsson Utveckling Aktiebolag är Josefsson, Bengt Axel Göran som är född 1944 och har titeln VD, Josefsson, Bengt Axel Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Elin Margit Kristina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Josefsson, Ingrid Valborg Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantVarbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .