Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är ett av dem. Statusen för Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är att Bolaget är aktivt.

Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är ett Aktiebolag och skapades 1979-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) ska trivas.

Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med bensin och dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8344110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) är Aspvid, Bo Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspvid, Lennart Mathias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Westerlind, Nils Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Lennart Aspvid Aktiebolag (Preem) har 556201-7417 som sitt organisationsnummer.