Bravida Väst AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Bravida Väst AB. Det finns flera bolag som liknar Bravida Väst AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1979-06-06 så har Bravida Väst AB varit registrerat. Idag är Bravida Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Bravida Väst AB så kan man gör det genom att posta ett brev till 126 81 Stockholm. Vi ni istället prata med Bravida Väst AB så kan ni göra det på 031-7095110.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom installations- branschen såsom el-, vent-, VVS- och plåtslageriverksamhet, bedriva konsultativ verksamhet inom samma verksamhetsområden samt bedriva rörentreprenadverksamhet, rörläggerirörelse, handel med VVS-artiklar, fastighetsservice, försäljning och reparation av datamiljöer samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Liljefors, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomkvist, Thomas Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Kjell-Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lötborn, Halvar Folke Mattias som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bravida Väst AB har 556200-3706 som sitt organisationsnummer.