Acrevi Revision Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Acrevi Revision Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Acrevi Revision Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilmersson, Tom Bert Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofson, Sten Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotSkarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Acrevi Revision Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Acrevi Revision Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva revision, ekonomisk konsultation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Acrevi Revision Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Acrevi Revision Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Acrevi Revision Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Acrevi Revision Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Acrevi Revision Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Acrevi Revision Aktiebolag har 556199-6322 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.