Vasakronan Hamnfastigheter AB

Västra Götalands län

Information

556199-2487 är organisationsnummer för bolaget Vasakronan Hamnfastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vasakronan Hamnfastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Vasakronan Hamnfastigheter AB finns i.

Vasakronan Hamnfastigheter AB har varit registrerat sedan 1979-02-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vasakronan Hamnfastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Vasakronan Hamnfastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vasakronan Hamnfastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -likvidatorn -likvidatorsuppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vasakronan Hamnfastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 031-423840 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och bedriva fastighetsadministration samt idka därmed förenlig verksamhet ävensom äga och förvalta lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Vasakronan Hamnfastigheter AB och det är Larsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Likvidator, Lovén, Jan Anders Fredrik som är född 1967 och har titeln Likvidatorssuppleant, Larsson, Carl Olov Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,