Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556198-1456.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-226426 alternativt besöka eller skicka post till Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag på följande adress Manufakturg. 25, 417 07, Göteborg.

Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Göteborgs Bygg- & Fasadställningar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Almkvist, Sune Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Almkvist, Sonja Agneta som är född 1941 och har titeln Suppleant , Jansson, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka uthyrning och montering av byggnadsställningar samt försäljning av sådana, nybyggnation, reparation, köp och försäljning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.