Gottepojkarna Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gottepojkarna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Gottepojkarna Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gottepojkarna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gottepojkarna Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1978-05-31. Men sedan 1982-01-01 så har Gottepojkarna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Korsg. 9, 411 16, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gottepojkarna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-135863.

Göteborg arbetar för att bolag som Gottepojkarna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gottepojkarna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tobaks- och konfektyrrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gottepojkarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gottepojkarna Aktiebolag och det är följande personer, Bengtsson, Ulf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Limkär, Ann-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gottepojkarna Aktiebolag är 556197-0921.