Café Kanape Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Café Kanape Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Café Kanape Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lillhage, Torsten Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lillhage, Evelin Theresia som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Frej Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Café Kanape Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Café Kanape Aktiebolag på telefon 031-453861.

Bolaget skall bedriva handel med tillverkning och försäljning av konditorivaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Café Kanape Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Café Kanape Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Café Kanape Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Café Kanape Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Café Kanape Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lillhage, Torsten Peter

Café Kanape Aktiebolag har 556195-5500 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.