Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1977-02-17. Men sedan 1977-01-01 så har Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 54, 352 36, Växjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3304333.

Göteborg arbetar för att företag som Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med foto, optik, bijouterier, elektronik och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag och det är följande personer, Hachemi, Mustapha som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bentayeb, Mourad som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hagens Ur Optik Elektronik Aktiebolag är 556194-7838.