Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruvg. 2, 421 30, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-457531.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag har idag 556192-4191 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson Jerhamre, Gert Martin -Olsson, Lars James Robert är den som för stunden ansvarar för Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag

Bolaget skall driva tryckeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tryckalster, Ohlson & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson Jerhamre, Gert Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars James Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gunnel Barbro Elisabet som är född 1934 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .