H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556192-3631.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0300-62756 alternativt besöka eller skicka post till H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag på följande adress Sjötorpsv. 61, 439 92, Onsala.

H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I H.G. Nilsson Mek. Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jenséus, Sylvia Margareth Ingeborg som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse och handel i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.