Hansastaden AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta fastigheter och värdehandlingar. Bedriva handel med och uthyrning av maskiner och inventarier inom bil- och byggbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hansastaden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Hansastaden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1976-04-28 så skapades Hansastaden AB och företaget är har F-skattsedel Hansastaden AB har haft det sedan 1994-01-01.

556192-0728 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Hansastaden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hansastaden AB så går det att nå dem via telefon på 0300-15020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hansastaden AB är Abramsson, Gunnar Magnus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiernin, Eva Suzanne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .