L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-144959.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag är Danielsson, Owe Evald Maurits som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haggren, Olof Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .

L.A. Danielssons Metallfabrik Aktiebolag har 556187-2135 som sitt organisationsnummer.