Dennis Niklasson Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

Dennis Niklasson Byggnads AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Dennis Niklasson Byggnads AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dennis Niklasson Byggnads AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dennis Niklasson Byggnads AB har haft sedan 1996-01-01. Dennis Niklasson Byggnads AB har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dennis Niklasson Byggnads AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruvg. 35 B, 421 30, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-470655.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dennis Niklasson Byggnads AB Privat, ej börsnoterat.

Dennis Niklasson Byggnads AB har idag 556185-9660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Dennis Niklasson Byggnads AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, konsultationer inom byggnads- och fastighetsområdet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Dennis Niklasson Byggnads AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niklasson, Lars Dennis som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Niklasson, Lars Philip som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Pierre Dennis som är född 1975 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .