Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bilverkstadsrörelse, handel med nya och begagnade bilar, uthyrning av bilar samt idka därmed förenlig versamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1973-08-02 så skapades Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556182-8368 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-574180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Kurt Göte -Karlsson, Kurt Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göte Carlsson Bilverkstad Aktiebolag är Karlsson, Kurt Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kurt Göte som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bischoff, Hans Joachim som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Bischoffs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .