Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556181-7353 är organisationsnummer för bolaget Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag finns i.

Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-06-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-511314 eller genom brev på följande adress:
TAGENEVÄGEN 12, 422 59, Hisings Backa

Bolaget skall bedriva handel med skrot och fragmentering, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bil Gunnar i Göteborg Aktiebolag och det är Johansson, Hans Emil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Göte Ingemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Johansson, Lars Paul som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,