Nordvagnar Industri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av volymsbyggda trähus, till- verkning av sophanteringsutrustning, idka busstrafik, utföra teknisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordvagnar Industri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Nordvagnar Industri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1973-03-15 så skapades Nordvagnar Industri Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Nordvagnar Industri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556178-0635 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Nordvagnar Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nordvagnar Industri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-812880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordvagnar Industri Aktiebolag är Rudqvist, Per Anders Alexander som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olinder, Bengt Olof Stefan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .