CMS Ovädersgatan AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och CMS Ovädersgatan AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och CMS Ovädersgatan AB är ett av dem. Statusen för CMS Ovädersgatan AB är att Bolaget är aktivt.

CMS Ovädersgatan AB är ett Aktiebolag och skapades 1973-03-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som CMS Ovädersgatan AB ska trivas.

CMS Ovädersgatan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CMS Ovädersgatan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är CMS Ovädersgatan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med CMS Ovädersgatan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-3501000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CMS Ovädersgatan AB är Pavlic, Stefan Zvonko som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pavlic, Borislav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rune Toni som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Lennart Henry som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

CMS Ovädersgatan AB har 556177-7995 som sitt organisationsnummer.