Malmros Livsmedel AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Malmros Livsmedel AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Malmros Livsmedel AB är ett av dem. Statusen för Malmros Livsmedel AB är att Bolaget är aktivt.

Malmros Livsmedel AB är ett Aktiebolag och skapades 1973-01-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Malmros Livsmedel AB ska trivas.

Malmros Livsmedel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmros Livsmedel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Malmros Livsmedel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Malmros Livsmedel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-130065.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Malmros Livsmedel AB är Malmros, Jonas Peter Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmros, Ola Lars Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Malmros Livsmedel AB har 556175-5116 som sitt organisationsnummer.