Förvaltningsbolaget MACMAR AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Förvaltningsbolaget MACMAR AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Förvaltningsbolaget MACMAR AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Förvaltningsbolaget MACMAR AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556168-3466.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-7750350 alternativt besöka eller skicka post till Förvaltningsbolaget MACMAR AB på följande adress Varpmossev. 31, 436 39, Askim.

Förvaltningsbolaget MACMAR AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Förvaltningsbolaget MACMAR AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hagelberg, Johan Runeson som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, inköp och försäljning av fastigheter, finansförvaltning med handel av värdepapper, räntebärande optioner, jämte därmed förenlig verksamhet.