Håkan Jansson i Särö AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av fordon, äga och förvalta fast egendom, aktier och andelar, samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håkan Jansson i Särö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Håkan Jansson i Särö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1972-06-29 så skapades Håkan Jansson i Särö AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556166-1587 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Håkan Jansson i Särö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Håkan Jansson i Särö AB så går det att nå dem via telefon på 031-705668 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håkan Jansson i Särö AB är Jansson, Jan Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lärkfeldt, Karin Hannie Monica som är född 1946 och har titeln Suppleant, Elken, Björn Lars Arnold som är född 1966 och har titeln Revisor, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .