Ivex Invention Export Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ivex Invention Export Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Ivex Invention Export Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ålander, Mary Anita som är född 1936 och har titeln VD, Ålander, Mary Anita som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålander, Johan Sven Vilhelm som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekendal, Sven Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ivex Invention Export Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ivex Invention Export Aktiebolag på telefon 031-814590.

Bolaget skall bedriva konsulterande och förmedlande verksamhet inom teknisk marknadsföring, handel med tekniska varor samt förmögenhetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ivex Invention Export Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ivex Invention Export Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ivex Invention Export Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ivex Invention Export Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ivex Invention Export Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ivex Invention Export Aktiebolag har 556162-9287 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.