Merit Reklambyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Merit Reklambyrå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Merit Reklambyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Merit Reklambyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556161-1558.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-7060358 alternativt besöka eller skicka post till Merit Reklambyrå Aktiebolag på följande adress Danska v. 84 A, 416 59, Göteborg.

Merit Reklambyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Merit Reklambyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Brinkeby, Greta Maria Katrine som är född 1947 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva reklamproduktion och övrig reklambyråverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.