COWI Management AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom projektledning, projektstyrning, dokumenthantering, process- och verksamhetsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för COWI Management AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är COWI Management AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1972-03-16 så skapades COWI Management AB och företaget är har F-skattsedel COWI Management AB har haft det sedan 1994-01-01.

COWI Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-01-03

556160-9701 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är COWI Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med COWI Management AB så går det att nå dem via telefon på 010-8502000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rydberg, Bo Anders Gösta Firman tecknas av en av -Arvidsson, Kent Morgan -Lidqvist, Anders Ivan Daniel i förening med -Robertsson, Dick Rune Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom COWI Management AB är Lidqvist, Anders Ivan Daniel som är född 1963 och har titeln Extern VD, Rydberg, Bo Anders Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Kent Morgan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Dick Rune som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.