Gunnar Klingstrand Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gunnar Klingstrand Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Gunnar Klingstrand Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnar Klingstrand Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gunnar Klingstrand Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gunnar Klingstrand Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gunnar Klingstrand Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-142970.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gunnar Klingstrand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gunnar Klingstrand Aktiebolag har idag 556159-4259 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gunnar Klingstrand Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med arbetarskydds- och svetsmaterial i parti samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också handla med hälso- o miljöprodukter i minut och parti. Bolaget skall även driva träningsstudio för styrka och kondition samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Gunnar Klingstrand Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klingstrand, Evy Irene som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingstrand, Kerstin Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .