Elteknik H. Holgersson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Elteknik H. Holgersson Aktiebolag ska trivas.

Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är teknisk och administrativ konsultverksamhet inom el- och automationsområdet, förvaltning av fast och lös egendom, handel med värdepapper, handel med elektrotekniska utrustningar för industriändamål inom el- och automationsområdet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Elteknik H. Holgersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Elteknik H. Holgersson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-926427.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holgersson, Klas Elis Helmer -Holgersson, Ulla-Britt -Johansson, Ann Ulla Lisbeth.

De som är på något sätt har med Elteknik H. Holgersson Aktiebolag är Holgersson, Klas Elis Helmer som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Ulla-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, Johansson, Ann Ulla Lisbeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kronvall, Kerstin Elisabeth som är född 1944 och har titeln Revisor, Kronvall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Elteknik H. Holgersson Aktiebolag har 556154-4742 som sitt organisationsnummer.