Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1971-10-07. Men sedan 1973-01-01 så har Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Delsjöv. 53, 412 70, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-403803.

Göteborg arbetar för att bolag som Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva detaljhandelsrörelse inom livsmedelsbranschen, café- och restaurangverksamhet, köp och försäljning av aktier och aktierelaterade instrument och fastigheter samt rörelser, sportmannamanagement och uthyrning av personal samt idkal därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag och det är följande personer, Kiourtsidou, Eleni som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Kent Åke som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ekberg, Bengt Ebbe Torvald som är född 1943 och har titeln Revisor, Essbe Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Beckmans Kvarterskiosk Aktiebolag är 556151-7367.