Datastruktur i Sätila Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Datastruktur i Sätila Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Datastruktur i Sätila Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Datastruktur i Sätila Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Datastruktur i Sätila Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Datastruktur i Sätila Aktiebolag ska trivas.

Datastruktur i Sätila Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom databranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Datastruktur i Sätila Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Datastruktur i Sätila Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Datastruktur i Sätila Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-42725.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Datastruktur i Sätila Aktiebolag är Jansson, Björn Orvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Birgitta Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Datastruktur i Sätila Aktiebolag har 556147-4015 som sitt organisationsnummer.