J.Ungerth AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med skogsprodukter, uthyrning av hyreslokaler, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J.Ungerth AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är J.Ungerth AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1971-04-21 så skapades J.Ungerth AB och bolaget är har F-skattsedel J.Ungerth AB har haft det sedan 1994-01-01.

J.Ungerth AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556146-0634 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är J.Ungerth AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med J.Ungerth AB så går det att nå dem via telefon på 031-810510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ungerth, Jan Eric Liebig -Ungerth, Lars Eric Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom J.Ungerth AB är Ungerth, Jan Eric Liebig som är född 1956 och har titeln VD, Ungerth, Jan Eric Liebig som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ungerth, Lars Eric Gustaf som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cervin, Anders Jonas Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Berndt Sven Inge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Liebig-Ungerth, Gerd Jorun som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamotStave-Slevdal, Maria Birgitta som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .