Nordic Oil Petrol Stations AB

Västra Götalands län

Information

Nordic Oil Petrol Stations AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Nordic Oil Petrol Stations AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic Oil Petrol Stations AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Nordic Oil Petrol Stations AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nordic Oil Petrol Stations AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bror Nilssons g. 16, 417 55, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-271075.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nordic Oil Petrol Stations AB Privat, ej börsnoterat.

Nordic Oil Petrol Stations AB har idag 556145-3555 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordic Oil Petrol Stations AB

Bolaget skall bedriva handel med bensin och oljor, uppföra och driva bensinstationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Nordic Oil Petrol Stations AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lejon, Hans Olof Yngve som är född 1950 och har titeln VD, Lejon, Hans Olof Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Bo Lars som är född 1968 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .