Seref Arhan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556145-1542 är organisationsnummer för bolaget Seref Arhan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Seref Arhan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Seref Arhan Aktiebolag finns i.

Seref Arhan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-03-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Seref Arhan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Seref Arhan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Seref Arhan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Seref Arhan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7118870 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 26, 411 15, Göteborg

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast egendom och värdepapper att driva handel med mattor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Seref Arhan Aktiebolag och det är Arhan, Ali som är född 1968 och har titeln VD, Arhan, Ali som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Arhan, Mehmet Cherafettin som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arhan, Ingrid Cecilia som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor