Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva dentalvård, uthyrning av dentalvårdsinventarier och dentalvårdslokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1970-12-16 så skapades Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag har haft det sedan 2003-09-11.

556142-5777 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-80520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandläkarservice Uthyrning Åke Silfversparre Aktiebolag är Silfversparre, Lars Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfversparre, Eva Ragnhild Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kent Ronny som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .