Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1970-12-14 så har Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag varit registrerat. Idag är Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till MARIEHOLMSGATAN 52, 415 02, Göteborg. Vi ni istället prata med Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 031-192443.

Föremål för bolagets verksamhet är reparation och försäljning av elmotorer, generatorer och transformatorer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Anders Ruben som är född 1965 och har titeln Extern VD, Höglund, Karl Jerry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lars Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilius, Ulf Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rörick, Karl Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström, Nils Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisor, Haglund, Johan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Göteborgs Lindareverkstad Aktiebolag har 556142-4069 som sitt organisationsnummer.