Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556138-7910.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-7115154 alternativt besöka eller skicka post till Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag på följande adress Geijersg. 7 B, 411 34, Göteborg.

Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jan Hansson Läkarpraktik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarverksamhet, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, leasing och uthyrningsrörelse avseende industriella tillbehör, kontorsinventarier och bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.