Aktiebolaget Europlus

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Aktiebolaget Europlus är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Europlus är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Europlus är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Europlus är ett Aktiebolag och skapades 1970-02-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Europlus ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka företagshälsovård, konsultverksamhet inom sjuk- och hälsovård och handel med sjukvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Europlus är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Aktiebolaget Europlus Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Europlus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Europlus är Borghede, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Borghede, Kristina Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Anderström, Magnus Johan som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiebolaget Europlus har 556133-5901 som sitt organisationsnummer.