Referens Market Support Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Referens Market Support Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Referens Market Support Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Referens Market Support Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Referens Market Support Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1970-02-26. Men sedan 1991-01-01 så har Referens Market Support Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Styrsö Bratten, 430 84, Styrsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Referens Market Support Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-971240.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Referens Market Support Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Referens Market Support Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förmedla köp och försäljning av fartyg samt driva därmed sammanhängande verksamhet. Bolaget har även till uppgift att bedriva konsultverksamhet inom data, ekonomi, administration och marknadsföring. I bolagets verksamhet ingår också att handla med värdepapper och andra kapitalplaceringsinstrument i kapitalvörvaltande syfte.

Firmatecknare för Referens Market Support Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Referens Market Support Aktiebolag och det är följande personer, Hellberg, Bengt Rudolf som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellberg, Mikael Rudolf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Vanda Terese som är född 1929 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Hilmersson, Tom Bert Roger som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Referens Market Support Aktiebolag är 556133-5638.