Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556132-4012 är organisationsnummer för företaget Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag finns i.

Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-01-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlstrand, Kjell Roger -Eliasson, Stefan Roger Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-453880 eller genom brev på följande adress:
Gruvg. 39 B, 421 30, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva handel med armatur, elmaterial, elin- stallationer samt driva elfackhandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Belysningsdepån i Göteborg Aktiebolag och det är Dahlstrand, Kjell Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dijnér, Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Stefan Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,