V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1970-01-19 så har V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag varit registrerat. Idag är V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hantverksv. 16, 436 33, Askim. Vi ni istället prata med V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag så kan ni göra det på 031-7488840.

Bolagets verksamhet är handel med båtar, motorer och marinmaskiner samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundmark, Jan-Peter som är född 1969 och har titeln VD, Lundmark, Jan-Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Inestam, Per Jakob som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastengren, Matts Gustaf Herbert som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Carl Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

V.K.M.- Västkustens Marin Aktiebolag har 556132-2537 som sitt organisationsnummer.