IDS Industri o Däckservice AB

Västra Götalands län

Information

IDS Industri o Däckservice AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där IDS Industri o Däckservice AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. IDS Industri o Däckservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket IDS Industri o Däckservice AB har haft sedan 1994-01-01. IDS Industri o Däckservice AB har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till IDS Industri o Däckservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Holmen 4, 424 57, Gunnilse men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-943360.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är IDS Industri o Däckservice AB Privat, ej börsnoterat.

IDS Industri o Däckservice AB har idag 556131-7446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för IDS Industri o Däckservice AB

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom anläggnings- branschen samt handel med skrot och begagnat gods samt bildäck ävensom att äga och förvalta sat och lös egendom samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

I IDS Industri o Däckservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vadstedt, Hans Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vadstedt, Irene Gunilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hegmo, Anders Dan Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .