KRS Renshogen AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter KRS Renshogen AB. Det finns flera företag som liknar KRS Renshogen AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KRS Renshogen AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1969-12-01 så har KRS Renshogen AB varit registrerat och sedan 2000-09-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KRS Renshogen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med KRS Renshogen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hiertag. 2, 452 31, Strömstad. Vi ni istället prata med KRS Renshogen AB så kan ni göra det på .

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att köpa, sälja och förvalta fastigheter och köpa, sälja och reparera bilar, båtar och fritidsartiklar samt bedriva konsultverksamhet inom ovan nämnda verksamhetsområden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Samuelsson, Kai Ricky som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Inga Monika som är född 1946 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

KRS Renshogen AB har 556131-1076 som sitt organisationsnummer.