Svenska Havsdelikatesser AB

Västra Götalands län

Information

Svenska Havsdelikatesser AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Svenska Havsdelikatesser AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Leif Milton som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ruth Yvonne Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Havsdelikatesser AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Havsdelikatesser AB på telefon 031-135560.

Föremålet för bolagets verksamhet är marknadsföra och sälja skaldjur, fisk och liknande produkter inom livsmedels- och djurfodersbranschen, samt handel med värdepapper därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Havsdelikatesser AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Havsdelikatesser AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svenska Havsdelikatesser AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-17 och Svenska Havsdelikatesser AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Havsdelikatesser AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska Havsdelikatesser AB har 556125-3708 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.