Tänkvärt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tänkvärt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Tänkvärt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Tänkvärt Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556113-9949.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-405484 alternativt besöka eller skicka post till Tänkvärt Aktiebolag på följande adress Sventorpsliden 9, 412 74, Göteborg.

Tänkvärt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Tänkvärt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Källfelt, Björn Johan som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla läkartjänster inom gynekologi med särskild inriktning på infertilitet och psykoterapi, bedriva verksamhet som medför kunskapsutveckling, handel med facklitteratur, annat kursmaterial samt kulturellt närstående varor, bedriva handel med fast och lös egenom, främst kulturobjekt samt idka härmed förenlig verksamhet.