Tuvebacken Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

Tuvebacken Förvaltnings AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Tuvebacken Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tuvebacken Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Tuvebacken Förvaltnings AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1967-11-14. Men sedan 1980-01-01 så har Tuvebacken Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Östergärde Industriv., 417 29, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tuvebacken Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-550360.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Tuvebacken Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tuvebacken Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och förvaltning av fastigheter samt uthyrning av lös egendom, främst lastbilspåbyggnader, maskiner och datorer, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tuvebacken Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Olsson, Jan Oscar Justinus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tuvebacken Förvaltnings AB och det är följande personer, Olsson, Jan Oscar Justinus som är född 1940 och har titeln VD, Olsson, Jan Oscar Justinus som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattus, Ingrid Annika Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Irene som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolff, Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tuvebacken Förvaltnings AB är 556113-1078.